• EXIT Crooky 100

De EXIT Crooky 100 is echt een prachtig en super stoer huisje! Een geweldige plek om te spelen, samen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje. Met zijn natuurlijke kleurencombinatie, asymmetrische ramen en deur lijkt dit speelhuisje op een echt zelf gebouwde blokhut! En met het krijtbord op de voorzijde van de EXIT Crooky is jouw stoere boomhut helemaal af! De binnenafmetingen van de EXIT Crooky lopen uiteen van 110,5 bij 110,5 cm op de grond tot maar liefst 138 bij 110,5 cm op het breedste punt waardoor het een lekker ruim huisje is waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. 

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtsoort omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicaliën, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits. Tevens is de EXIT Crooky voorzien van een betumen dak waardoor het waterdicht is. 

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsnormen (EN-71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtsoort niet behandeld met ongezonde chemicaliën en heeft de houtsoort de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit voorgemonteerde panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn voorgemonteerd. Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is. 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

EXIT Crooky 100

  • Model: EXIT Crooky 100
  • Beschikbaarheid: 99
  • € 499,00

  • Excl. BTW: € 412,40

Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Girls Decoration Kit

Girls Decoration Kit

Girls Decoration KitMet dit leuke pakket van echte meisjes-decoraties maak je van een speelhuisje ee..

€ 19,95 Excl. BTW: € 16,49

Safari Chalkboard Kit

Safari Chalkboard Kit

Safari krijtbord Set van 3Met dit leuke pakket van 3 Safari krijtborden maak je een EXIT speelh..

€ 17,50 € 19,95 Excl. BTW: € 14,46

Tags: EXIT Crooky 100, kinderspeelhuis, speelhuis, exit, crooky, huisje